Feed on
Posts
Comments

dsc00824

Känns ändå ovanligt bra, trodde det skulle kännas mer än vad det gör. Hålla sinnet fokuserat på sitt mål, tvinga fram sig själv och träda ur cirkeln som sluter än. Jag har absolut inga problem eller agg mot dig på något sätt, inte så att jag precis går fram och pratar med dig eller söker kontakt men har heller inga problem med att ha dig i närheten av mig. Klart jag får ett hjärtsnurr extra men inget som får mina knän att vika sig och andan på tunn. Men denna veckan har jag pluggat mer än vad jag har gjort länge här på F – hem. Riktigt nöjd än så länge men kan fixa det med bättre flyt nästa vecka. har ändå missat några lektioner men har dock varit ”ledig” idag men ändå satt jag insluten i ett klassrum och fixade det jag behövde få fixat.  Brukar inte kunna ta mig längre än till toan under dagar som denna. Sitter i min säng från början till slut… sen kommer nästa dag. Den är en vana för mig som jag försöker att bryta mig ur för jag vill mer än så och är inte dum nog att hålla på med detta beteendet som får mig att inte komma någonstans. Ändra inställningen och inse att man inte har tid till att inte göra något. du har ett ansvar över ditt egna liv och att föra ditt liv framåt så att du ens kan ha en fucking framtid.  haha

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu