Feed on
Posts
Comments

Jag är en fri själ, andre. Jag gör vad jag vill när jag vill coh klart jag kompromissar när jag finner intresse i någon, men nu så gör jag inte det. paus från allt…  bara följer min väg och gör det jag känner ger mig glädje, om det så även är för stunden, bara det får mig att orka lite längre och hålla mig på den nivån jag kommit till, att fortsätta fram som jag gör, att fortsätta lära mig säga nej,  hålla mina rutiner och utveckla de till det bättre.

Precis nu upptäcker jag att det är Happy Valentine’s Day… Precis de orden fick jag skriva till mig nu från en old friend men själva innebörden av orden gav mig en riktig konstig känsla, jag har aldrig haft någon på den dagen och det kommer nog att dröja ett tag innan det kommer att ske också,  haha minns exakt vad jag gjorde förra året vid denna ca denna tiden. tiden… det känns extra mycket  nu att tiden går fort, det är egentligen inte alls långt kvar nu av det här året av Fridhem. Många kommer att flytta ifrån och det kommer nog att ge mig en del komplikationer tror jag. dsc0068843

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu