Feed on
Posts
Comments

Göteborg

imgp32841

Biljetten bokad och klar, imorgon åker jag till mor min i munkebäck och firar hennes 50 årsdag! Anländer runt halv fyra tiden men eftersom vädret nu är som det är, förväntar jag mig inget annat än att bussen blir sen men det är helt okej då Andreas och jag tar samma buss hem, skönt. Kolla film hela vägen så går tiden bra mycket snabbare!

Min hosta verkar inte vilja gå över och slemmet tar heller aldrig slut, kräkreflexer kommer så fort jag hostar lite för mycket och skratta för den delen är ytters omöjligt ibland meeen tack och lov har febern nu gått bort och jag känner mig lite mer som än människa igen. Vad som verkar vara en ytterfaktor till att jag ständigt är kall är att element jäveln inte funkar, SVIN KALLT! inte konstigt att det håller i sig längre än vad det borde.

Känner mig dock lite pressad över att jag vill finna tid till att träffa alla underbara personer som jag inte har sett på… ja det känns som år och dar, att jag inte ska hinna träffa alla under denna veckans ledighet, well Göteborg först sedan Alingsås på torsdagen och resten av veckan till söndagen då jag åker tillbaka till skåneland igen. Får la ta det som det kommer, personerna också.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu