Feed on
Posts
Comments

Swollow.

dsc00308_45716607

dsc00307_45716547

Tillbaka i Svalöv, det har varit en lång måndag och lovet spenderade jag hemma hos min mor i Göteborg, hade en riktig go hosta när jag besökte henne så hon tvingade mig till vårdcentralen, där jag fick en halv liten hostmedicin och fick göra sänkan ( stick i fingret/kolla blod värdet ) och visade sig vara lite högt så jag skulle återkomma på fredagen. Ett nytt prov och det hade höjd sig ännu mer, fick gå på en penicillin kur för att motverka lunginflammation för hade inflammation i kroppen.. . kul haha. Sedan vidare till Alingsås där man senare under dagarna åkte in med ambulans till Borås sjukhus för hade sån fiiin smärta i magen. Fick vänta i ca sex timmar innan jag fick hjälp, en hel del dumma fulla ungdomar på akuten haha. Spenderade den mesta tiden med Ibadete, riktigt skönt att träffa henne efter några månader ifrån. Blev kvar i Alingsås en vecka för mycket det vill säga att jag har missat en vecka i skolan… har en massa saker att ta tag i nu men vart ska man börja någonstans när det är en del , lagom trött på mig själv. Kom tillbaka till denna byn i lördags då jag hade det riktigt roligt med Mysmatte och Andreas haha skeva loss totalt, behövdes.  Återstår att  fixa det ofixade nu.

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu