Feed on
Posts
Comments

Timestretch

31403_1209258602

På tisdag åker man hem igen, lite blandat känner man över detta, skolan börjar igen på tisdag men klart då jag blir illa tvungen till att åka iväg. Missar förmodligen veckan ut, har tänkt mig att åka hem på torsdagen igen men känner achaten-suisse.com jag mig själv rätt så blir det förmodligen inte såhär. Jag är inte den som planerar, det går snarare sämre för mig i de fallen.

Det är ganska så frustrerande när man vet att man kan agera annorlunda och när någon påpekar att man inte kan pga att man ej visar att man kan,blir det en del fel.

Inte så enkelt att bara kliva ur, man kan inte förändra ett beteende man har haft sen grunden över en kort tid, men du förstår fullt ut vad som behövs göras, du se det utanför fönstret men du kan ändå inte ta dig ut till det. Att få bära känseln men förbjuden till att få röra är frustrerande… som in i helvete. Detta ” problem ” kommer upp varje gång man möter en människa. Det är en stor del till att det förstörs varje gång också, varför skall det vara så svårt att bryta sig loss även om det sitter in i benmärgen, du vill förändras, du vill få det till det bättre, Formatera om problemet till något som inte längre behöver tynga ner utan lätta upp och utveckla relationer till det bättre. Har man viljan så kan man förändra allt… right ? är det verkligen så. Jag tror inte på det, för många aspekter runt omkring som alltid förhindrar en annan människas fria vilja, usch. Till vilken dimension flyttade värdet ?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu