Feed on
Posts
Comments

jaaaaa

FAN jag skrev nyss skit långt, så råkar man stänga ner skiten, att inte bli liite mer explosiv. Funkar inte.

Allt vad man gör där hjärta och själ befinner sig, gör man andra ont. Måste akta sig för att gå i blindo för det du för ger konsekvenser, ibland större ibland mindre men fler, men de kommer alltid tillbaka. Även om du så varit duktig nog i åratal så kommer dagen då även du begår misstag som kryper upp och andas dig i nacken varje natt. Inte tills du gör något åt saken så kommer du känna din nattliga partner, hjärtat dunkar snabbare och det ändå du vill göra är att somna och ta dagen som den kommer. Jag funkar lite så, gillar inte att planera allt för mycket, spontan för det mesta. Tar plugget när det faller in, gillar inte sätta mig ner och plugga för att man har bestämt det någon dag innan eller vecka.  Skolschema osv.  ncnc..

)(%"%&#()#

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu