Feed on
Posts
Comments

Tröttnade på min gamla blogg, ville bara ha något nytt. Min mamma har också bett mig att börja skriva ibland på hennes hemsida när jag skriver inlägg kring livet osv, haha ja det ska bli intressant detta då jag från början inte ville ha blogg men har börjat skriva mer och mer med tiden, speciellt sen jag flyttade från Alingsås i slutet av Augusti för att börja med pluggandet på allvar och gå in i en  student värld på internatet.


Mycket bra utveckling för än måste jag säga att ta steget ut att flytta långt från ens familj och vänner för att börja om på nytt , ett främmande ställe där man inte känner någon, många fick uppfattningen om att jag var en bitch i skolstarten, Känns som att det var längesen denna tiden var kring än, alla banden började skapas och grupperingarna slöt sig tajtare vilket är synd egentligen då man inte lär känna alla lika lätt.

Mycket har även förändrats under dessa månaderna sen Augusti, mer än vad man tror. Kärlek – Vänskap – Familj,  mycket kring detta som får än att växa ibland till det bättre ibland till det sämre, ingen människa är perfekt och vi alla gör våra misstag, det ena större än det andra, vissa lär vi oss av andra tragiskt nog gör vi inte det, vilket får oss att sjunka ännu mer när vi egentligen ska ta oss uppåt och växa positivt.

Vi ser inte alltid den gången för vi har inte lampan tänd, går i mitten och ser ej vad som framför oss skulle ge oss för konsekvenser om vi öppnade dörren vi tillslut kommit fram till i mörkret utan något ljus som guide .

  dreaming

  One Response to “”

  1. Robban skriver:

   Meh, jag har me alltid trott att du är bitchig! Blir faktiskt lite besviken! :O

  Leave a Reply

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu