Feed on
Posts
Comments

Hur man kan sätta sig i situationer när man frågar sig själv frågor som ger svar där innebörden är tvärtom! Hade man lyssnat på svaret så hade man inte försatt sig i dumma onödiga situationer och konsekvenser. Varför denna ignorans? ett medvetande om saken. Du stryker över med pennan men orden står fortfarande skrivna, hur mycket du än vill får du ej suddet att göra pappret bläckfritt. Din själ går omkring på många ärr som skapats under tidens gång, vilket du bygger på pga all skit runt omkring. Du vet att rutiner gör dig bra, du vet att dåliga saker skall man hålla sig ifrån men jag drar snarare till mig dåliga saker även agerar och handlar dåligt själv, dåliga mönster skapas som sedan utvecklas och blir större, allt växer på allt, går runt i en ond cirkel. Själv är jag en beroende människa, har en tendens att dra mig/ göra om saker o ting fler gånger än vad man borde. Man lär sig inte utav sina misstag, du lär dig och växer som människa, du får mer vishet och lär dig se saker ur andra perspektiv, javisst. Men du har alltid kontrollen till att agera eller ej, du kan alltid ignorera, som så många beroende människor gör för att få det som de antingen, behöver, tro sig behöva eller är beroende av. Vad det än är i livet som man sucktar efter så går människor över gränsen för att komma dit. Man väljer att ignorera och därefter kommer dina fina konsekvenser som man sedan bär på dagligen, tills de antingen släpper eller byggs på. Beror på hur du som människa ska tänka för att stoppa ditt elände du själv lagt upp åt dig, ska du välja att ignorera ännu mer ? blunda för de problem som finns och hoppas på det bästa? kanske sänka din sköld och tala? ge tillit till andra? Det finns så mycket runt hur vi agerar och reagerar, vad vi får ut av det och tar in. Att bli smartare med tiden, få möjligheten till att kunna tänka i bättre banor och med det växa och bli en bättre människa, varför inte ignorera istället och blunda? sådant människan är för det mesta vana vid och vi alla har gjort/gör det. Hur man ens kan ta det framför den rika vägen, säg det du är en beroende människa, av vad som, att kunna styra och ha kontrollen fastän det är onödigt för dig som person att överträda vad som är ”normalt” enligt mänskligheten, du väljer och du ignorerar fel inom dig själv och runt omkring dig. jag gör det även du/ni med. Alla går i fällan att ignorera, inte vara blind! utan medvetet ignorera olika saker runt omkring oss. Bra som dåliga, vi väljer även hur vi använder oss utan det, till gott eller ont. Har bara en sak att säga, mänskligheten äcklar mig, och jag önskar att vi inte alltid är som vi är i denna art.

---

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu