Feed on
Posts
Comments

så fort människor skaffar sig pojk/flickvänner så tar de avstånd, avstånd från en vänskap man har skapat genom en tid som betyder mycket för en själv som människa, man vet att de finns alltid där men de syns inte, kärleken man känner för de som betyder för än behöver inte vara synlig var dag som kommer. Ibland blir det tvingat till avstånd från någon man bryr sig om pga att den nya inte klarar av att hantera att man har den vänskapen man har. personen blir tvungen till att agera som på scen, kan få höra en talan från den mun på den kroppen där den själen man bryr sig så mycket om finns placerad, falska ord ett rollspel på vänskapens spelbräda, tillslut får den goda minen sitt slut, du vill inte längre backa för att fråga hur din vän mår, du vill inte längre låta tiden passera förbi och låta det som gått förlorat sjunka ner i grunden djupare än vart den borde vara.

---

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu