Feed on
Posts
Comments

I just lost a game.

Klockrent

Sparade denna bilden för den är så klockren!

Sovit det mesta av dagen för har haft en goo huvudvärk som inte velat släppa.  Reality – verkligheten runt om kring som i även utanför. Kan komma i annat som ger dig huvudvärk, ångest kanske glädje,  sorg osv. Allt påverkar oss.

Har kollar på Paradise Hotel idag en del, haha måste säga att jag gillar serien mer och mer för jag gillar att analysera människor. Det gör jag med dessa människorna, vad de tycker och gör i olika synvinklar, hade varit roligt att vara bland dem och se hur de agerar mot varandra i Reality.  Eftersom man hör och ser hur de reflekterar över olika planer och spelar fula spel. Jämför mig själv med de – hur jag skulle agera och tänka i deras situationer. Man ser för och nackdelar med sig själv, vilket jag tycker är bra som påminnelse för än själv att tänka efter i saker man gör.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu