Feed on
Posts
Comments

Musik är verkligen något som kan fånga in än, speciellt när jag kan koppla det till dansen. Men denna låt jag hör precis just nu, ingen aning om namnet men den har slukat mig hel, en låt får inte lov att vara så skön och djup.  Ingen text, precis så jag brukar ha det. drar mig till beatet eller bakgrundsmusiken. Melodier är jag, flyter omkring. allt från klassiskt till svampig underground musik.  Bara låten har den där touchén som berör mig på ett speciellt sätt. Bas är riktigt viktigt. som vattnet när du kokat din pasta, funkar inte utan det, som elen till spisen.. hahahaha. Musik är något som väldigt många säger sig inte kunna leva utan, tror starkt att jag är en av de som iallafall skulle få allvarliga skador utan den hahaha.

Lördag kväll: Sitter hemma hos mysmatte, hans polare från sthlm är här och hälsar på så just nu super jag in riktigt mycket musik haha helt inne i det. Innan idag har jag bara legat och sovit för det mesta, kollat lite på Paradise Hotel haha däckat, vaknat sen drog jag hit och nu är det bara softilisation, Hem och snöa in i någon film senare förmodligen sedan däcka igen.  En fartfylld lördag för en så jätte pigg My! Faller mig in perfekt.

YouTube Preview Image

Annan skön going.

haha

One Response to “”

  1. ida skriver:

    massa saknad i den bilden också ..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu