Feed on
Posts
Comments

In the middle.

dsc00760761

Fått en uppgift i Profil som jag inte riktigt kan sluta tänka på som även fångar upp mitt intresse på en helt annan nivå. Detta har jag väntat på, en uppgift som denna.  Läsa en bok av någon… så intresserad låter jag haha men heter ”Det var inte mitt fel?”  Skriven av en svensk författare som är doktor i Filosofi,  Moral & Etik. En bok som handlar om människans värde  och ansvar osv. Vi ska analysera boken, höja upp vårat tänkande – Få lite kött på benen på en annan nivå. Hade tänkt att åka in till Lund idag igen ( var där igår, fikade på stan och gick i affärer ) För att köpa denna boken, tyvärr så är det snöstorm ute så det blev inget med det – Hoppas på att kunna ta mig in imorgon.

Förövrigt

Så vill jag skaffa mig ett gymkort! Något jag ska palla fixa även ta igen allt jag missat och gå på mina lektioner!! Varför slarva när man flyttat ner hit och bor på skolans internat , pluggar för min Gymnasiekompetens sedan Högskoleförberedande vid sidan av ( profil/inriktning)  Varför slarva bort de fem månader jag har pluggat här på ingenting.  Nu blir det skärpning på mig haha.  Söka jobb ingår också i mina planer, I need money!

One Response to “In the middle.”

  1. ida skriver:

    YOU GO PRETTY LADY! du är gryyyym! fan vad jag är stolt över dig, du kommer klara detta ;D GO GOGOGO GOOOO GIRL

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu