Feed on
Posts
Comments

The streets

Missade skolan idag, vaknade inte av mitt larm på mobilen eller datorn, inte heller utav de tre samtal jag fick också. vaknade runt två tiden, chillade sen däckade jag igen till fem halv sex tiden om det inte var senare… missat att åka in till Lund så har inte köpt någon bok än. får helt enkelt fixa det imorgon!

8765845732451

Har inte skrivit någon om hur helgen var haha. Men var sjuk hela förra veckan, låg i feber osv… blev trött på att inte göra något och ville bort från denna hålan, drog till Ida i Fredags, hon var på afterwork på sitt jobb, dit var det jag först åkte, stanna där i ca fem min. Så typiskt hur litet Sverige är, det är sjukt otippat att jag träffar på en bekant till mig på Idas nya jobb, åker hem till honom med Ida, virre kommer lite senare. Sedan kom väldigt många som vart på afterworken innan, riktigt packade var alla medan jag var spiknykter haha. Sedan blev jag såklart också onykter, men inte överdrivet. – det var en riktigt skev kväll iallafall och somnade sedan riktigt gott i Ida & Virres säng. En lugn lördag hemma hos Idas pappa, hennes bror var där och hälsade på. En person som man inte har träffat på väldigt länge så det var riktigt roligt haha, käkade middag med hela familjen… fan vad god mat det var men matlusten var inte precis på min sida, FAN! haha. Drog hem senare på kvällen, fick springa till bussen där jag möttes av en jobbig busschaffis som inte kunde sluta snacka och sedan slösade min dyrbara tid till tåget på att fråga efter mitt nr, sa – kan jag få ditt nr ” viskandes blygt” .  – Nej det går inte, vill inte ha med er o göra, kan inte det. -okee men jag kan ge mitt till dig… -?! Neej men tack ändå tar det som en komplimang, jag måste gå nu jag har bråttom till tåget, sedan när jag fick mot bakdörren så frågade han igen. Jag undrar vad det var som han inte förstod i samtalet. Hann med tåget precis, hade jag missat det så hade jag blivit något förbannad.  Skrev ett inlägg på tåget hem till Svalöv.
Lördagen den 30/1 -10

21.21 tåget mot Helsingborg, människorna på tåget är alla olika individer, skillnaderna. Amerikanaren, Skåningen vs någon riktig fumlig dialekt. Kontrollanten vars utséende är läskigt lik en från det förflutna, tjejen bredvid med huvet i en bok. Jag… väck efter natten som varit, den stirrande kinesen med röd dunjacka. Grabbarna från Lund som konstigt nog hade  problem med sina biljetter. Färdas framåt och bakåt i tiden, fram till ett mål… en kväll framför sig men tiden i vagnen är väntrummet. Pausluckan på framtiden inom rimlig gräns. Av och på tåget går du underloppet till ditt mål. Stänger av pausen när dörrarna öppas, ta klivet ut till vägen men gå inte vilse, du kommer fram.Fyllt det som varit tomt på vägen till målet där du känner dig nöjd med allt du gjort underloppet av den resan du har vandrat.

hahaha,                                                                                                     imgp285364

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu