Feed on
Posts
Comments

Foes

Hela denna helgen har jag varit med ” De nya blå ” som vi skålade för i fredags kväll, har varit riktigt nice att bara hänga i sin egna korridor då jag aldrig gjort det.  Inte varit min grej att sätta mig i ett storarum som ser ut som en sjuksal o glo tv. Men med rätt stämning så why not… Satt och glodde lite med Otto då Jimmy kommer in och säger att maten är klar som han och Myra gjort, frågade om vi ville äta. Riktigt mysigt att äta och se på film i Östhems kök som för övrigt är enormt! Creds till dem som gjorde min söndag lite livligare!!! Nu är Mattemys hemma från Götet så vi gör det vi är bäst på genom att bara chilla och lyssna på musik. Borde egentligen få lite plugg gjort idag och min söndag hade varit fullbordad.

48407_1218583070

Ny start, nej inte ny start en paus från allt som har med kategorin ” killar ” att göra… Jag får det inte riktigt att gå ihop. Antingen träffar man på felsorts killar, men varför gör man alltid det ? varför drar man till sig och dras själv till en viss typ ? eller så möter man en som faktiskt är bra, skit bra för än… Men det ska alltid vara något, både hos den andre och än själv.  Förövrigt så är nog de största problemen hos än själv-  i alla fall för mig vilket ger mig en slutsats att jag nog borde hålla mig borta från er- låta tiden avgöra och ta hand om de saker jag behöver ta hand om, lägga min energi på saker jag behöver lägga den på. Ordna upp saker och ting. Just nu känner jag inte mycket alls, tomt space inuti än har lagt sig som ett silkeslakan, inget fast grepp du glider bara omkring. Känslorna är som de vågor som skapas över oceanen. Får vi se om det byggs upp till att bli en storm när morgondagen kommer.

Säger en sak, människa greppa tag i dina känslor innan de får ett utlopp och blir fysiska, det spelar ingen roll om det så är från att putta någon till att ge en lavett.

imgp323976450253_1170085838

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu